Wie zijn wij

wiekevorst tegen kanker -  wie zijn wij
Wie zijn wij

Wiekevorst tegen Kanker

Wat begon als een verdienstelijke poging van een enkeling is uitgegroeid tot een warm verhaal van een hele gemeente. “Wiekevorst tegen Kanker” heeft op korte tijd heel wat mensen beroerd wat nogmaals bewijst dat wij, Wiekevorstenaren, uit het goede hout gesneden zijn.

Verschillende verenigingen, aangevuld met meerdere enthousiastelingen, gaan samen bewijzen dat ze zullen slagen in hun opzet, namelijk € 11.000 inzamelen voor “Kom op tegen Kanker”.

De uitdaging is eenvoudig , maar zeker niet gemakkelijk. 16 sportievelingen uit verschillende verenigingen zullen tijdens het Hemelvaartweekend deelnemen aan de “1000km tegen Kanker”. Elke renner/renster zal 125km voor zijn/haar rekening nemen. Het volledige schema kan je terugvinden op www.1000km.be .

Dat onze 16 getrainde atleten zullen slagen in hun opzet is een quasi zekerheid. Het financiële aspect van de uitdaging is minder vanzelfsprekend en kan onmogelijk lukken zonder jullie steun.

 

Hoe kan je ons helpen? Kom naar onze activiteiten of steun onze teams door een bijdrage te storten. Meer gegevens vind je in de rubrieken bovenaan “Activiteiten” en “Steun onze teams”.

Door ons te steunen steun je rechtstreeks “Kom op tegen Kanker” en werk je mee aan het bestrijden van deze vreselijke ziekte. Uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde droom: EEN WERELD ZONDER KANKER!